... päivä menossa. Loma on ollut varsin rauhallinen. Olen vain nukkunut, syönyt, katsonut elokuvia ja lukenut kirjoja. Ompelukone on saanut olla ihan rauhassa, mutta kangaspinoja olen pyöritellyt pesukoneessa :)

  Joulupukki toi minulle yhden tilkkulehden............

         2178256.jpg ... missä olikin aika monta kivaa mallia toteutettavaksi.  Mies oli varsin tyytyväinen, että oli osannut valita kiinnostavan lehden. Esimerkiksi tähän tilkkupintaan oli lehdessä minulle uusi "pikatekniikka", jota on kokeiltava...............

                              2178257.jpg

   Itse itselleni tilaamani tilkkukirja..........

                                                2178255.jpg

........... oli todella kiva. Monta mukavaa mallia tehtäväksi. Ja vaikkei ihan juuri mallinmukaisesti tekisikään, niin kirjassa oli toteutettavia ideoita. Keväällä toivottavasti syntyy joku kevät/kesäliina tämän kirjan ideoista. Kirjaa on ollut mukava selailla, sillä kankaat malleissa ovat ihanan värisiä.

      Jotain sain kuitenkin käsityörintamalla valmiiksi joululoman aikana. Vihdoinkin saatoin laittaa kaulaan varrasvirkkaushuivin.................

                   2178254.jpg  Minähän tein tämän huivin viivotinta apuna käyttäen, mutta seuraavaan huiviin on jo hankittu oikea työväline l. nro 20 puikot. Virkkasin huivin alkuun ja loppuun parit kerrokset kiinteitä silmukoita, jotta huivi olisi tukevampi päistään.

    Huomenna tosiaan alkavat työt, ja menen heti klo 7 töihin. Toisaalta kaipaa jo työntekoa, mutta lomailuakin olisi vielä voinut jatkaa. Niin monta lomahommaa jäi tekemättä :)

                                                                Maritta