... töitä tehden ja eilinen lauantai ommellen nuppupeittoja. Minulla oli valmiina vain yksi, mutta sain tehtyä killan nuppupeitto-ompelupvänä 3 lisää. Innostuin vielä tekemään kotonakin yhden, joka on nyt tikkauksia vaille valmis. Teen tähän pakettiin taas 10 peittoa, joten projekti jatkuu........

                          1994262.jpg

             1994264.jpg

               1994266.jpg

   Minun peitoistani tulee näköjään tänä vuonna varsin poikamaisia - suurin osa muiden peitoista on enemmän tyttöjen. Päätimme, ettemme vielä laita peittoja eteenpäin vaan pidämme toisenkin peittojen ompelupvän tammikuussa. Näin saamme isomman paketin postiin ja ompelemaan voi vielä innostua joku muukin :) Minun peitot ovat n. 40-45 cm kokoisia ja vauvaa vasten on kaikissa flanelli kuten myös välivanuna. Näin sain ommeltua pois varastosta noin 10 vuotta sitten ostamani flanellikankaan palan pois.

   Tänään pitää aloittaa leikkaamaan valmiiksi ensi viikonlopun kahvipussikassikurssin tarpeita. En tee kassia kahvipusseista vaan kankaasta, joten esivalmisteluihin menee varmasti koko viikon vapaahetket. Olin ajatellut tekeväni kassin yhdestä varasin kovasta kankaasta, mutta koesuikale jäi liian pehmeäksi. Nyt joudun miettimään materiaalin uusiksi, ja käyttämään varmasti silitettävää tukikangasta suikaleissa. Periksi en kuitenkaan anna, ja teen kassin kankaasta :))

                                             Maritta