... vielä, joten aivotoiminta seisoo :)) Uiminenkaan ei enää kiinnostanut, sillä vedet ovat jo liian lämpimiä.

     Huomenna vien kirpparille kaksi säkillistä vaatteita - pelkästään minun ja miehen komeroista kerättyjä. Olen tällä viikolla löytänyt kaapeista paljon "uusiakin" vaatteita, joiden olemassaoloa en muistanut ollenkaan. Näillä näkymin minun ei tarvitse vaatekaupoissa käydä taas seuraavaan pariin vuoteen.

     Olen laittanut lähetyskirpparikassiin myös KANKAITA. Ihan tulee paha olo tätä tunnustaessa ! Vuosia sitten ompelin lapsille kaikki vaatteet, ja siltä ajalta on esim. hyviä trikookankaita jäljellä. Jospa joku nuori ompeleva äiti innostuisi nyt poisheittämistäni jämäkankaistani.

     Ensi viikolla tulee viisi vuotta täyteen tässä kodissa ja tällä paikkakunnalla. Muuttaessamme Nummi-Pusulaan ajattelimme käydä heti ensimmäisenä kesänä katsomassa paikkakunnan vähäiset nähtävyydet. No, huomenna pääsen ensimmäisen kerran käymään Kasvihuoneilmiössä.  Lähikunnan nähtävyyksiä olemme kyllä kolunneet, mutta ilmeisesti oman kunnan paikat ovat liian lähellä :)

    Lauantaina mennään taas aamusta "meidän" kesätorille hakemaan uusia kassin kahvoja, sillä niitähän ei koskaan ole liikaa :))                   Maritta

P.S  8888 meni jo, mutta 9999 on edessäpäin :)