... mielenkiinnolla Dear Baby Jane - projektia, mutta en ole vielä sitä itse aloittanut.  Blokit tuntuvat niin työläiltä ollessaan niin pieniä blokkeja. Seurailen kuitenkin sivustoa säännöllisesti nähdäkseni miten mallikerrat rakentuvat peittoon.

Maailmalla on monta samantyylistä projektia menossa, joten mahdollisuuksia itsensä  "rääkkäämiseen" on monia. Yksi hullu projekti löytyy ihan omastakin takaa :) Olen vuosia sitten  - muistaakseni 1997 - ostanut  San Pedro de Atacamasta tälläisen villalangasta kudotun maton.

            1430165.jpg

       Asuimme silloin Chilessä ja halusin ostaa edes yhden kunnon muiston. Matto on käsin kudottu laaman villasta, ja oli hintava. Mietin pitkään ostamista ja tingin hinnasta kovasti. Villalanka on aika ohutta, joten matto ei ole koskaan ollut lattialla. Alunperin suunnittelinkin sitä vain seinävaatteeksi, mutta meillä ei ole vielä ollut sellaista seinää mihin sitä ripustaisi. Ja nyt tulee se HULLU idea. Yritän muuttaa maton blokit tilkkublokeiksi ja tehdä vastaavan tuotoksen kankaasta peittona. Osa mallikerroista on useamman kerran matossa eri värisinä, osa on vain yhden kerran. Projektin ajattelin  "Querida Juana" nimiseksi eli QJ. Yritän keksiä myös blokeille nimet - ihan kuin muissakin vastaavissa mielettömissä projekteissa. Jos kiinnostusta löytyy lähteä tekemään kanssani tätä peittoa, jättäkää komentteja. Yritän  laittaa piirtämäni blokit muidenkin tehtäväksi.

               Nyt vähemmän innostavampaan projektiin - ruuanlaittoon.................. Maritta