..... tilkkutöihin voi olla joskus uskomattoman vaikeaa. Toisilla on luontaista värisilmää, toisilla ei. Tai omaan värisilmään ei luota. Minä ihailen suunnattomasti toisten värikkäitä töitä, sillä oma väriskaala on aika tasaisen "mitätön". Minulla on apuna värikiekko, mutta sekään ei aina auta. Useampi aloitettu työ on jäänyt kesken - tai jopa heitetty roskikseen - kun ompeluvaiheessa on huomannut valinneensa väärät värit. Kävimme jokin aika sitten katselemassa sisustusmaaleja, ja poimin maalien väriliuskoja mukaani.

               1318781.jpg

     Nyt pitäisi löytää vaikka harmaata näin monessa eri sävyssä :) Olisi mukava kokeilla tehdä yksi työ pelkistä harmaista kankaista.

      Maaleista nukkekoteihin. Käykääpä katsomassa Nukkekoti Väinölän sivuja - miten ihastuttavia huoneita on talossa minikoossa. En vain huomannut yhtään tilkkutyötä talossa :) Kaijalla taitaa olla jo nukketalo tekeillä - minulla vielä haaveena........................ Maritta

   P.S  Kävin uudelleen katsomassa nukkekotisivuja Marlin kommentin perusteella, ja löytyihan sieltä tilkkutyö :) Kiva, että joku kasaa hermojansa menettämättä minitöitä.