...... lunta tulee siihen malliin, jotta huominen shoppailupäivä siirretään. Säästyypähän nekin rahat nyt sitten toiseen kertaan :) Lumitöissä taitaa mennä nyt tämä ilta ja huominen päiväkin.

     Nettikin käyttäytyy kummallisesti, joten en saa laitettua uutta kuvaa tähän kirjoitukseen. Sama ongelma muillakin, joten odotellaan tilanteen korjaantumista. Lohduttaa kovasti, kun tietää ettei ole ongelmien kanssa yksin.

      Löysin joku aika sitten uuden blogisivun, jossa tilkkutöiden tekijä on íhastunut vanhojen tilkkutöiden värimaailmaa. Aivan ihastuttavia töitä. Juuri tälläisiä minäkin haluaisin tehdä. Minun kärsivällisyys ei vain aina riitä käsillä ompeluun - pitäisi saada nopeammin valmiiksi :)

   Historiasta vielä, että hain tänään varastosta vuodelta 1986 ostamani puseron. Kävimme silloin Tukholmassa ja ostin sen vanhasta kaupungista. Kaikki kolme muksua on odotettu pusero päällä. Olen säilyttänyt sitä ajatellen siihen joskus vielä mahtuvani - toiveajattelua vain! Nyt laitan sen pesuun, ja puran palasiksi. Aloitan pikku hiljaa tekemään "muistopeittoa" vanhoista vaatteistani, ja tämä vihreä pusero olkoot nyt ensimmäinen purettava muisto :) 

  Koska en saa laitettua uusia kuvia kirjoitukseen, niin käykääpä katsomassa kirjastosivuja. Sain mieheltä tuliaiseksi Kanadasta uuden tilkkukirjan ja toisen ostin itse, kun jäin kadehtimaan ystäväni kirjaa. Molempia kirjoja olen nyt selaillut ja kummassakin on mielenkiintoisia töitä kokeiltavaksi...........Maritta

           Kuvien laittaminen onnistuu taas..........tikatessa mennyt ilta...........

                   1257720.jpg