....hyvää myös toivottelee Maritta kaikille innostuneille tilkkuilijoille.

    Minun päivä on mennyt purkaessa joulukuusesta koristeita vähemmäksi, sillä huomenna alkavat minunkin työt. Kuusi pitää saada laatikkoonsa tulevana viikonloppuna, kun mies on vielä kotosalla sitä kantamassa varastoon. Kuinkahan koti näyttää taas tyhjältä ,kun joulu on siivottu pois ?!?!

    Minäkin laitoin suuren aherruksen jälkeen sivupalkkiin linkin, mistä pääsee katsomaan vanhoja töitäni slideshow- muodossa tai normaalissa kuvamuodossa. Laitan kuvia lisää, kunhan ennätän. Aikaa menee kovasti miettiessä kuinka tämä tietokonemaailma toimii :)

   Vastaukseksi Karinin kyselyyn, mistä olin alekirjani hankkinut maanantaina. Kävin Suomalaisessa kirjakaupassa Lohjalla, josta sain hankittua kys. kirjan. Hyllyssä niitä oli vain yksi, ei ilmeisesti ole ollut suurta varastoa kirjasta. Kirjaa nyt vuorokauden katsottuani, olen todella tyytyväinen sen antiin.

   Nyt odottelee Kimble-peli keittiössä, joten nettimaailma saa jäädä huomiseen..............Maritta

 P.S Laitoin myös linkin riikkakoru- sivustolle, joita aloittelee ylläpitämään siskoni Oulussa. Hän on innostunut korujen teosta. Hän on tilkkuiluakin kokeillut Vuokko Isakssonin opastuksella, mutta ei niin innostunut tilkuista kuin isosiskonsa :)))