...viikon juhlimiset ovat takana päin ja masu on taas astetta pyöreämpi hyvistä joulumaistiaisista viikon varrelta. Ompelukoneen ääreen en ole ennättänyt ja podenkin jo vähän vieroitusoireita :) Pitänee tänään illasta ommella oireiden hoitamiseksi vaikka yksi pieni pehmopupun liivihame lahjaksi.

   Viikolla oli oman tilkkukillan pikkujoulujuhla, ja saimme ihailla kuusiblokeista valmistunutta verhoa. Sen oli tehnyt Soile, joka voitti edellisellä viikolla Vihdin killan kanssa viettämissämme pikkujouluissa arpajaisten pääpalkinnon 17 kpl kuusiblokkeja. Kaikissa blokeissa oli nappeja, joten liinassa ne ehkä olisivat olleet epäkäytännölliset. Mielestäni verho on oikein onnistunut, kiitos siitä Soilelle !!!! Minun blokit odottavat vielä inspiraatiota, mutta tässä olisi yksi vaihtoehto minunkin ommeltavaksi.

          1132020.jpg

    Aivan joulujuhlinnassa ei minun viikko ole kuitenkaan mennyt, sillä olen harjoitellut Sashiko-tikkausta. Työstä olisi tulossa tarvikepussukka nimenomaan sashiko-langoille ja neulalle. Täytyy jatkaa työtä taas, kun on päiviä, ettei ennätä ompelukoneelle :)

                        Nyt vaatettamaan pikku pupua.....................Maritta

                    1132060.jpg